Project/Package Management

DanGrid har bred erfaring i at specificere, forhandle og varetage dine kontrakter og leverancer f.eks. indenfor højspændingsstationer, høj- og mellemspændingskomponenter, generatorer, transformere, kabler, m.m.

Scroll ned for at se mere!

Om Project/Package Management

I DanGrid har vi stor erfaring med gennemførelse af projekter. Vores medarbejdere har gennemført et utal af forskellige projekter fra større anlægsprojekter, såsom kraftværker og vindmølleparker, over udviklingsprojekter til mindre udbygnings- og vedligeholdelsesprojekter. Vi er med hele vejen gennem projektforløbet – fra ide og projektudvikling, gennem analyser og studier, via udarbejdelse af udbudsmateriale til den endelige gennemførelse af projektet.

I DanGrid sætter vi en ære i at sikre en høj kvalitet i dit projekt. Vi udnytter vores unikke erfaring og bidrager til at projektet gennemføres til tiden og til den planlagte pris.

Vores andre specialer

Nettilslutning af Vindparker/ produktionsenheder

DanGrid er eksperter i design og udvikling af HV substation og nettilslutning af vindparker, kraftværker og andre produktionsenheder. Det kræver specialister at udvikle projektspecifik optimal løsning for anlæggets levetid -DanGridhjælper dig sikkert i mål.

Electrical Engineering og System Design

DanGrid har en bred palette af kompetencer og erfaringer med design af elektriske anlæg (1000V < Spænding > 1000V).

On site Inspektion og Idriftsættelse

DanGrid har stor erfaring i at deltage i site inspektioner og idriftsættelse, både ved at sikre montage kvalitet samt den funktionelle kvalitet der forventes af anlægget.

Styring af elsikkerhed på dit højspændingsanlæg

DanGrid har mandskab klar til at stå for elsikkerheden, koblinger og idriftsættelse af dit højspændingsanlæg