Om DanGrid

Scroll ned for at se mere!

Deres uafhængige, pålidelige og kompetente samarbejdspartner

DanGrid er en international rådgivende el-ingeniørvirksomhed med aktiviteter indenfor el- og energibranchen, primært indenfor vindkraft og kraftværker.

DanGrid blev grundlagt i 2011 af Esben Højgaard. Siden er firmaet vokset og har konsolideret sig med flere dygtige og ambitiøse ingeniører. Idag er firmaet ejet og drevet af et solidt partnerskab mellem Christian Sanddal Nielsen (Siden 2012), Jan R. Pedersen (siden 2013) og Esben Højgaard.

Gamle dyder som omhu, loyalitet og troværdighed er fundamentet bag firmaet og vi sætter en ære i høj faglighed.

Drivkraften er at vi tror på, at samarbejde, viden og punktlighed er vejen til at skabe de største værdier for vores kunder.

Vi anser os selv som førende indenfor det fagområde vi beskæftiger os med.
Vores specialister løser kundernes udfordringer på et højt fagligt niveau med udgangspunkt i kundens ønsker, vores egne værdier og mål samt anerkendte metoder og standarder.

Medarbejdernes faglige høje niveau sikres ved kontinuerlige efteruddannelser på nøje udvalgte kursussteder samt via et bredt netværk indenfor fagområdet. På den måde er vi skarpe på faglighed samt på den seneste teknologi.

Vi opbygger tillidsfulde relationer til vore kunder og samarbejdspartnere og vi griber enhver opgave med høj motivation og fleksibilitet.

Vi er med andre ord Deres uafhængige, pålidelige og kompetente samarbejdspartner og rådgiver inden for elforsyning og højspænding.

Skal vi hjælpe med dit projekt?
Ring +45 30 30 97 19

Vi har samlet alle vores el-kompetencer inden for rådgivning og projektering og har ofte en reel funktion som intern rådgivende ingeniør for bygherren af parkerne. Med DanGrid får du den el-rådgivende ingeniørs kompentencer, der er optimale, da vi som specialister konstant er opdateret på el-området.